Stekleni izdelki

20151210_122326~2

TERMOPAN STEKLA

as-02

  • Termopan steklo je  izolativno steklo zgrajeno iz dveh ali več, v izjemnih primerih do 4 stekel, ki so  medsebojno spojeni z alu ali plastičnimi distančniki. V vmesnem prostoru se ponavadi nahaja zrak ali žlahtni  plin. Da bi dosegli boljšo toplotno izolativnost, je eno ali več stekel premazano z izolativnim premazom. Kot  plin se največkrat uporablja argon (za boljšo toplotno izolativnost). Kot standardno steklo se sedaj najveckrat  uporablja termopan steklo debeline 24 mm (pri večslojnih termopanih se debelina poveča.

PREGRADNE STENE, STEKLENA VRATA, STEKLENE OGRAJE

Modena-glass-door

  •  Ugodna rešitev za ureditev sodobnih, funkcionalnih in prijetnih poslovnih prostorov. Svetloba in  transparentnost optično poveča volumen prostora. Poleg stekla nudimo tudi vrhunska okovja za montažo.

STEKLENI NADSTREŠKI

1_585x403f0

  •   So odlična rešitev za vaš balkon ali teraso, saj jih ščitijo pred vetrom, dežom in drugimi vremenskimi vplivi.  Uporabimo jih lahko tudi za zaščito avtomobilov, vhodnih vrat, stopnišč in ostalih podobnih prizidkov. Skratka  so zelo funkcionalni okoli vaše hiše ali poslovnega objekta, hkrati pa zgledajo zelo elegantno in atraktivno.

POHODNA STEKLA

madras-anti-slip-pixel-flooring_screen

  •  S pohodnim steklom lahko nadomestimo talne obloge in stopnice v različnih prostorih. Sestavljena so iz  večslojnega lepljenega stekla, katerih skupna debelina je odvisna od velikosti površine in pričakovane  obremenitve.

STEKLA ZA TUŠ KABINE

4

  •  Za vas izdelamo tudi tuš kabine po naročilu. Izbira stekla je na strani stranke, največ pa se uporablja prozorno steklo, mlečno steklo ali steklo z rahlim vzorcem. Uporabljamo visokokvalitetna okovja modernih oblik in varnostna stekla.

KUHINJSKE STEKLENE OBLOGE

kitchen_image21

  •  Vsa kuhinjska stekla so izdelana iz extra clear stekla, ki je popolnoma prosojno in ob barvanju ne spremeni odtenka barve. Steklo je debeline 5mm in je kaljeno ter fino brušeno. Po želji lahko na steklo pobarvamo tudi različne vzorce. Izbirate lahko med 1750 različnimi odtenki barve in tako poskrbite za unikaten izgled vaše kuhinje.